fbpx
Genel Merkez
Genel Merkez
Öveçler Anadolu Lisesi
Mamak Anadolu Lisesi
Eryaman Anadolu Lisesi
Batıkent Anadolu Lisesi
Kızılay Bulvar
Kızılay Karanfil
Kızılay Konur VIP
Mamak
Sanatoryum
Bağlarbaşı
Yenimahalle
Sincan
Eryaman
Aydınlıkevler
Bağlıca VIP
Etimesgut
Batıkent
Ahimesut
Çayyolu VIP
Öğrenci/Veli Girişi

Kvkk Metni

ORTADOĞULULAR EĞİTİM KURUMLARI

Ticari Elektronik İleti Gönderimine İlişkin Onay Metni

Bu formun onaylanması ile 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 15 Temmuz 2015 tarihli 29417 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik kapsamında ORTADOĞULAR ÖZEL EĞİTİM HİZ.YAY.MAT.TURZ.ORG.BİL. GIDA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ ve ilişkili olduğu şirket ve kuruluşlar tarafından telefon, çağrı merkezleri, faks, otomatik arama makineleri, akıllı ses kaydedici sistemler, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti gibi vasıtalar kullanılarak elektronik ortamda gerçekleştirilen ve ticari amaçlarla gönderilen veri, ses ve görüntü içerikli her türlü ticari elektronik ileti ile yapılacak tüm tanıtım, kampanya ve bilgilendirme mesajı gönderimini kabul etmektesiniz.

İzin verdiğinizde; ORTADOĞULAR ÖZEL EĞİTİM HİZ.YAY.MAT.TURZ.ORG.BİL. GIDA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. ve ilişkili olduğu şirket ve kuruluşların size aktivite, kampanya ve tanıtımlarla ilgili bilgi sunmasını ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarını göndermesini, paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi işleyerek, size telefon, kısa mesaj ve elektronik posta ile ulaşmasını ve elektronik iletilerin içeriğinin ve diğer kayıtların gerektiğinde ilgili Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanmasını kabul etmektesiniz.

Bu bilgiler sadece iletilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerimizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz 3. kişilerle gerekli ölçüde paylaşılacaktır.

Dilediğiniz zaman, hiçbir gerekçe göstermeksizin bu kullanım şartları kapsamındaki elektronik iletileri almaktan vazgeçebilirsiniz. Bu talebinizi Şirketimize çağrı veya iletide yer alan iletişim bilgilerini kullanarak veya Şirketimiz bilgilerindeki iletişim adreslerine ücretsiz olarak iletebilirsiniz.

Kanunlara uygun şekilde, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin çeşitli tanıtım, reklam, promosyon, satış ve pazarlama, aktivite, kutlama, temenni ve bilgilendirme amacıyla, Şirketiniz ORTADOĞULAR ÖZEL EĞİTİM HİZ.YAY.MAT.TURZ.ORG.BİL. GIDA SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ. ve ilişkili olduğu şirket ve kuruluşların, tarafıma eposta, SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, sosyal medya ve diğer online reklam ağları, otomatik arama, bilgisayar, telefon, faks, e-posta/mail, bluetooth-diğer kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile ticari elektronik iletiler ve diğer iletiler göndermesine, dilediğim zaman, hiçbir gerekçe belirtmeksizin ticari elektronik iletileri almayı her zaman reddedebileceğime tereddüde yer vermeyecek şekilde bilgi sahibi olarak, aydınlatılmış açık rızam ile onay veriyorum.

… ./…. ./…..

Ad-Soyad İmza

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen bilgilendirmeyi okudum. Kişisel verilerimin bilgilendirme de belirtilen kapsamda işlenmesine kabul ederim.(El yazısı ile alta yazılacaktır.)

                                                                                                                 

                                                                                                          Ad-Soyad

                                                                                                             İmza

ORTADOĞULULAR EĞİTİM KURUMLARI

(Kişisel Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlüğü ve Onay Formu)

İşbu Bilgilendirme Metni, ORTADOĞULAR ÖZEL EĞİTİM HİZ. YAY. MAT.TURZ.ORG.BİL. GIDA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla, KVKK’ da yer alan Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü başlıklı 10. ve İlgili Kişinin Hakları başlıklı 11. maddesi çerçevesinde; hangi amaçla kişisel verilerinizin işleneceği, işlenen kişisel verilerinizin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel verilerinizin toplanmasının yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’ nın 11. maddesinde sayılan diğer haklarınızla ilgili olarak size bilgi vermek ve aşağıdaki hususlarda onayınızı almak amacıyla sunulmaktadır.

Bize sağladığınız kişisel verilerin gizliliğini ve güvenliğini korumaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda, kişisel verilerinizi yetkisiz erişim, zarar, kayıp veya ifşaya karşı korumak için gerekli teknik ve idari güvenlik önlemlerini almaktayız.

Verilerinizi Hangi Amaçlarla Topluyoruz?

ŞİRKET bu site ve bu aydınlatma metninde yer verilen diğer kanallar vasıtasıyla paylaşmış olduğunuz kişisel verilerinizi, yine bu aydınlatma metninde belirtilen amaçlar ile sınırlı olarak işlemektedir. ŞİRKET açık adresi : Meşrutiyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:135/2 Çankaya ANKARA ve Vergi Dairesi: Çankaya  Vergi No: 6470373660’ dır. KVKK açısından Şirketimiz Veri Sorumlusu sıfatıyla faaliyet göstermektedir.

ŞİRKET internet sitesini ziyaret ettiğinizde ve/veya ŞİRKET ile kişisel verilerinizi bu aydınlatma metninde belirtilen işleme amaçları kapsamında kullanılmak üzere paylaştığınızda, bu aydınlatma metninde ve ekindeki gizlilik politikasında yer alan hükümler konusunda bilgilendirilmiş kabul edilirsiniz.

ŞİRKET olarak, Veri Sorumlusu sıfatıyla, başta 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu, 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat, 6563 Sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve ilgili ikincil mevzuat ve bunlarla sınırlı olmaksızın ilgili tüm mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde ve müşterilerimizin, hizmetlerimizden faydalanabilmesi amacıyla;

Kişisel verilerinizin (isim- soy isim, adres, meslek, eğitim, medeni durum, doğum tarihi ve yeri, elektronik posta, telefon numarası, cinsiyet… faydalanılan kampanya bilgisi, sosyal medya platformlarında kullanıcının o platformlar aracılığıyla paylaşılmasına onay verdiği veriler, uygulama üzerindeki gezinme ve tıklama verileri, uygulamayı açtığı lokasyon verileri) tarafımızla paylaşılması halinde açık rızanıza istinaden, Şirketimiz, kişisel verileri elde edebilecek, kaydedebilecek, muhafaza edebilecek, hizmetlerini devam ettirebilmek amacıyla güncelleyebilecek, yeniden düzenleyebilecek, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklayabilecek, devredebilecek, aktarabilecek, paylaşabilecek ve kanunların cevaz verdiği diğer şekillerde gerekli idari ve teknik önlemleri alarak işleyebilecektir.

Bu kişisel veriler; ŞİRKET olarak sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilmeniz adına, açık rızanıza istinaden veya tabi olduğumuz yasal mevzuat başta olmak üzere KVKK 5. maddesinin 2. fıkrasında öngörülen diğer hallerde, işbu Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ile belirlenen amaçlar ve kapsam dışında kullanılmamak kaydı ile gerekli tüm bilgi güvenliği tedbirleri de alınarak işlenecek ve yasal saklama süresince veya işleme amacının gerekli kıldığı süre boyunca saklanacak ve işleme amacının gerekli kıldığı sürenin sonunda anonimleştirilerek Şirketimiz tarafından kullanılmaya devam edilecektir.

Hakkınızda hangi kişisel verileri hangi yollarla topluyoruz?

Doğrudan sizin tarafınızdan sağlanan kişisel veriler: Tarafımıza sizin ilettiğiniz tüm bilgi ve belgeler.

Üçüncü kişilerden sizinle ilgili olarak toplanan kişisel veriler: ŞİRKET in işbirliği yaptığı kurum ve kuruluşlar, Emniyet Müdürlüğü, Risk Merkezi gibi resmi kurumlardan toplanan bilgi ve belgeler.

Çerezler ve benzeri teknolojiler vasıtasıyla topladığımız kişisel veriler, Kişisel verileriniz, Kanun'a uygun olmak kaydıyla Şirketimiz, çağrı merkezi, Şirket ve/veya anlaşmalı kurum internet siteleri ve benzeri diğer kanallar aracılığı ile otomatik ya da otomatik olmayan yollarla, yazılı, sözlü ya da elektronik ortamda toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz?

Şirketimiz, söz konusu kişisel verilerinizi sadece; velilerin açık rızasına istinaden veya tabi olduğumuz mevzuat başta olmak üzere KVKK md. 5/f.2’de öngörülen diğer hallerde KVKK’da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, velilerimize hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz kurumlar, tedarikçiler, anlaşmalı satıcılar, iş ortaklarımız, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir ve aktarabilir.

Haklarınız Nelerdir?

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz. KVKK’nın İstisnalar başlıklı 28. maddesinde öngörülen haller saklı kalmak kaydıyla, Kanun’un 11. maddesi çerçevesinde haklarınız; Şirketimize başvurarak, kişisel verilerinizin; a)işlenip işlenmediğini öğrenme, b) kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, c) kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, ç) kişisel verilerinizin yurt içinde aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, d) kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme, e) Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, f) kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme, g) kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve ğ) kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Bu kapsamda yapacağınız talepler 6698 Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında yazılı olmalıdır. Bunun için, kimliğinizi tespit edici belgeler ile birlikte, kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren yazılı beyanınız ile kimliğinizi tevsik edecek şekilde Şirketimizin adresine bizzat başvurabilir veya başvurunuzu noter kanalıyla göndererek yapabilirsiniz.

Kullanıcı/Kullanıcılar, Şirketimiz web sitesinde Kişisel Veri Koruma Kanunu tahtında işlem yapmadan önce Şirketimiz web sitesinde yer alan ve yukarıda belirtilen Kişisel Verilerin Korunması metnini okuduklarını, bu metinlerde belirtilen tüm hususlara uyacaklarını, web sitesinde yer alan içeriklerin ve Şirketimize ait tüm elektronik ortam ve bilgisayar kayıtlarının Hukuk Muhakemeleri, Kanunu madde 193 uyarınca kesin delil sayılacağını gayrikabili rücu olarak kabul, beyan ve taahhüt etmişlerdir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca gerçekleştirilen Bilgilendirmeyi okudum. Kişisel verilerimin Bilgilendirme de belirtilen kapsamda işlenmesini kabul ederim.(açık rıza kapsamında kullanıcının el yazısı ile yazılmalıdır.)

Desteğe Sor..
Merhaba,
Ortadoğulular Eğitim Kurumları olarak size danışmanlık sağlamaktan onur duyarız. Size nasıl yardımcı olabiliriz?
ispanyolca kursu ankara
almanca kursu ankara
rusça kursu ankara
ingilizce yds kursu ankara
ankara ingilizce kursları
ankara sanal ofis
ceza avukatı
değer kaybı davası
yds kursu ankara
yeminli tercüme ankara
dentin ankara diş kliniği
ispanyolca kursu ankara
ankara implant fiyatları